naudingi straipsniai

Kaip nustatyti „Facebook“ „Legacy Contact“, kai jūs mirštate

Šiandien „Facebook“ leido pridėti „Senąjį kontaktą“ arba asmenį, kuris gali valdyti jūsų sąskaitą ir ją atsiminti ar ištrinti, jei dingtų. Štai kaip tai nustatėte.

Niekam nepatinka galvoti apie savo mirtį, bet tai yra kažkas, kuriam mes visi turime pasiruošti. Nors ši sistema šiek tiek serganti, šeimos nariams ar draugams nepavydėtinomis aplinkybėmis daug lengviau pasirūpinti jūsų „Facebook“ paskyra. Kas priskiriate savo seną kontaktą, galės paskelbti dalykus, kurie rodomi jūsų įsimenamos laiko juostos viršuje, atsakyti į draugų ir šeimos narių prašymus, kurie anksčiau nebuvo prisijungę prie „Facebook“, ir atnaujinti profilio nuotraukas.

Taip pat galite nustatyti, kad jūsų paliktas kontaktinis asmuo galėtų atsisiųsti nuotraukų, įrašų ir profilio informacijos archyvą saugiam saugojimui (jokie asmeniniai pranešimai nebus išsaugoti). Žinoma, jei naudojate „Legacy Contact“, „Facebook“ paskyra gali būti visam laikui ištrinta. Visa tai galite nustatyti atlikdami šiuos veiksmus:

  1. Eikite į savo paskyros nustatymus> Sauga> Senasis kontaktas.
  2. Tada įveskite asmens, kurį norėtumėte užmegzti su savo senuoju kontaktu, vardą.
  3. Jūs turite galimybę nusiųsti jiems pranešimą, kad praneštumėte jiems, bet tai nebūtina. Priešingu atveju jie informuos, kai „Facebook“ sužinos apie jūsų praeitį.
  4. Tada pasirinkite, ar jūsų paliktas kontaktinis asmuo turės duomenų archyvavimo leidimą ir ar norite, kad jūsų paskyra būtų ištrinta.

Tam viskas yra. Vėlgi, visa tai gali atrodyti šiek tiek ligotai, bet tai tikrai žmonėms, kuriems jūsų gyvenime rūpi. Jūsų pravažiavimas bus sunkus visiems, ir jei kas nors galės atsiminti jūsų sąskaitą arba ją ištrinti, tai gali padėti. Tai taip pat apsaugo jūsų sąskaitą nuo užmigimo, į kurią galbūt vėliau bus įsilaužta. Daugiau apie senus kontaktus galite sužinoti žemiau esančioje nuorodoje.

Seno kontakto pridėjimas | „Facebook“ naujienų kambarys