įdomus

Kaip išvalyti „YouTube“ istoriją

Kai žiūrite vaizdo įrašą „YouTube“, jis pagal numatytuosius nustatymus pridedamas prie „YouTube“ istorijos.

Nors ši funkcija kartais gali būti puiki norint rasti tą šaunų vaizdo įrašą, kurį žiūrėjote anksčiau (galite pamatyti visko, ką žiūrėjote, sąrašą spustelėdami „Istorija“ „YouTube“ pagrindiniame puslapyje), tai gali sukelti problemų, jei žiūrite vaizdo įrašą naudodamiesi paslauga jūs norėtumėte daugiau niekada nebematyti.

„YouTube“ žiūrėjimo istorija yra privatus dalykas tarp jūsų ir „Google“, kiti negalės matyti jūsų istorijos, eidami į jūsų profilio puslapį. Beje, „Google“ naudoja šią informaciją teikdama jums rekomendacijas. Tai reiškia, kad vis tiek galbūt norėsite ištrinti elementus, ypač jei žiūrite tą „Spice Girls“ vaizdo įrašą ar pan., Jūsų rekomendacijos krypsta linkme, o ne jums. Nors tai yra kažkas, ką jūs jau galėjote padaryti kurį laiką, „Tom's Guide“ nurodė, kad jūs šią savaitę išvalysite istoriją.

Norėdami išvalyti „YouTube“ žiūrėjimo istoriją, bakstelėkite mėsainio meniu (trys eilutės vienas ant kito) viršutinėje kairėje puslapio pusėje ir išskleidžiamajame meniu pasirinkite Istorija.

Kai pasirodys naujas meniu, pasirinkite „Žiūrėjimo istorija“ ir spustelėkite „Išvalyti visą žiūrėjimo istoriją“.

Tą patį veiksmą galite padaryti ir mobiliajame telefone, spustelėdami profilį, o ne mėsainių meniu, pasirinkdami istoriją ir meniu pasirinkę „Žiūrėti istoriją“.