naudingi straipsniai

Atžymėkite šį langelį, jei norite sustabdyti nuotraukų atidarymą, kai prijungiate „iPhone“

Nuotraukos iš tikrųjų yra gana geros, tačiau tai tinka ne visiems. Jei nenorite, kad jis būtų automatiškai paleistas kiekvieną kartą prijungus „iOS“ įrenginį ar fotoaparatą, jums reikia pašalinti tik vieno langelio žymėjimą.

Procesas yra labai lengvas:

  1. Prijunkite savo „iPhone“, „iPad“ ar fotoaparatą
  2. Skirtuke „Importuoti“ pasirinkite „iOS“ (arba fotoaparatą) įrenginį
  3. Panaikinkite žymėjimą laukelyje, pažymėtame „Atidaryti šio įrenginio nuotraukas“

Tai va, tu jau viskas.